Brezplačna dostava za naročila nad 20 eur!

POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino Epoxy Manko (v nadaljevanju »spletna trgovina«) upravlja EPOXY MANKO, Maja Mlakar Krajnc ODD, kot ponudnik storitev (v nadaljevanju »ponudnik«). Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).
PONUDNIK
EPOXY MANKO, Maja Mlakar Krajnc ODD, Lancova vas 72, 2284 Videm pri Ptuju, davčna številka: 64124827, AJPES zaporedna številka: 23868, e-pošta: epoxy.manko@gmail.com.
SPLETNA TRGOVINA
Epoxymanko.com je spletna stran, na kateri se izvaja predstavitev in spletna prodaja ročno izdelanih produktov iz epoksi smole. Z nakupom izdelkov na tej spletni strani uporabnik potrjuje, da je seznanjen s celotno vsebino splošnih pogojev in je v ponujene splošne pogoje privolil brez omejitev. Ponudnik si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.
PREDSTAVITEV IZDELKOV
Izdelki so v spletni trgovini predstavljeni s fotografijo, pri čemer se odtenek barve dejanskega izdelka lahko razlikuje od prikazanega na fotografiji. Ob vsakem izdelku je zapisan opis in cena. Večina izdelkov iz ponudbe je na voljo samo po en (1) kos, saj gre za ročno narejene izdelke. Zaradi ročne izdelave se lahko na izdelkih pojavljajo manjše nepravilnosti, ki morda na fotografiji izdelka niso vidne. Za omenjene nepravilnosti prodajalec ne odgovarja.
CENE
Cene v spletni trgovini so navedene v evrih (€). Davek na dodano vrednost (DDV) ni vključen in se ne zaračunava, ponudnik ni zavezanec za DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, saj se spreminjajo v primeru posebnih ponudb, kjer so akcijske cene jasno označene. Izdelki s takšno ceno imajo omejeno veljavnost do dneva, določenega v posamezni akciji. V trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (ob tem kupec prejme elektronsko sporočilo), je sklenjena kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenim načinom plačila. Kupci iz držav, ki niso članice Evropske unije, so dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza. Cena pakiranja in poštnine znotraj Slovenije znaša 2,50 €, v primeru nakupa nad 20,00 € pa je poštnina brezplačna. Za pošiljke po Evropi so stroški poštnine 8,00 €, v vse ostale države pa 18,00 €.